СВЕТОСАВСКА НАГРАДА

 

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја доделило је 27. јануара 2018. године традиционалне Светосавске награде за допринос образовању.


На част и понос целог колектива наша школа добитник је овог престижног  признања због отворености, иновативности, посвећивања велике пажње постизању највиших образовних постигнућа ученика, због манифестација које организујемо и по којима се истичемо у својој средини, због пројеката у којима учествујемо и кроз које унапређујемо наш рад .


Министар просвете Младен Шарчевић на академији одржаној у Народном позоришту у Београду уручио је награду директорки школе Душици Тричковић.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

ВИДОВДАНСКА НАГРАДА

 

На Видовданској академији одржаној  28.6.2018. године у Светосавском дому у Нишу Владика нишки господин Арсеније уручио је директорки школе Душици Тричковић  Орден Светог Цара Константина, који је Свети архијерејски синод Српске православне цркве доделио нашој школи.
Орден је додељен у знак признања за велики труд на васпитању и образовању деце у духу правих хришћанских вредности, а поводом јубилеја 115 година непрекидног рада.
Награђена је и наша ученица генерације, Тијана Предић.
Цео колектив школе налазио су у публици и са поносом пратио церемонију доделе награда.
Поред наше школе Орденом Светог Цара Константина ове године награђени су и генерал-потпуковник Милосав Симовић и Звезда Дејановић, учитељица у пензији.