УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

ШКОЛСКЕ 2024/2025. ГОДИНЕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЦЕРЕМОНИЈА ПРИЈЕМА ЂАКА ПРВАКА

 

Свечани дочек 120. генерације ђака првака!

Данас је црвеним тепихом прошетала 120. генерација ђака првака ОШ "Радоје Домановић" из Ниша. Директорка Душица Тричковић пожелела им је добродошлицу, а благословио их је свештеник Бранко Цинцаревић. Прелепу приредбу су припремили ученици и учитељи четвртог разреда: Бранка Милошевић, Љиљана Цветковић и Драгољуб Ловић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Неке од активности у нашој школи можете погледати

на нашем YouTube каналу:

 

https://www.youtube.com/channel/UCZxWBwA2vPNJLI3eh9xRlAQ/videos

 

 

 

"ЗАШТО УПИСАТИ НАШУ ШКОЛУ"

 

 

 

 

Овај промотивни видео направили су наши ученици VI и VIII разреда са наставницом Недом Недовић Спасић. Текст говори Урош Брковић VI-3.

 

 

Први дан у школи

 

 

 

 

 

 

 

ДЕТАЉНИЈЕ У ГАЛЕРИЈИ >>>

 

Ближи се време када ће нова генерација ђака првака, паметних главица и бистрих окица  први пут сести у школске клупе, радознало и жељно упијати сваку реч и поглед своје учитељице, весело трчкарати школским двориштем…

Преко стотину пута је наша и ваша школа отворила своја врата новој генерацији првака. Из школског дворишта, пуног веселих гласова и испреплетених руку, прваци су кренули на осмогодишње путовање кроз образовање. Са идејом да поделе радост и искажу поштовање ђацима првацима, ученици старијих разреда наше школе, 1. септембра организовали су приредбу својим најмлађим другарима. Овогодишњу приредбу припремили су ученици четвртог разреда са својим учитељима. Сви ученици првог разреда су добили и пригодан поклон како би им овај дан остао што лепшем сећању.

Прваци, постали сте део богате историје школе која већ много година негује пријатељство, разумевање, хуманост, давање, спортски дух, бригу о другима и средини у којој се живи.
Подржавајте и ширите дружење, заједништво и солидарност, поштујте тадиционалне вредности и чувајте постојеће, учествујте у чувању и оплемењивању своје школе.
Сваког новог дана раздрагано улазите у школу доносећи на лицу радост а излазите односећи торбе пуне петица.

Другари, улепшајте нашу школу својим осмесима и успесима а ми  желимо да вам школско звоно унесе радост у ново поглавље живота.